divendres, 22 de novembre del 2013

Descobreix Girona en parella



Bon dia! Avui us portem una nova secció, molt romàntica per cert! Tots aquells amb parella apunteu-vos les nostres recomanacions, aptes per una primera cita, per sorprendre aquella persona tan especial... en fi infinitat de situacions!

Per això us proposem un seguit de coses a fer un dia a Girona, som-hi:

Primer de tot cap allà a les 9 del matí, agafa unes estovalles a quadres, un cistell on hi pots posar dos cacaolats de tetrabrick i un parell de magdalenes, comprades o fetes per tu mateix (que potser té més gràcia i tot), si les vols fer tu, també ens hem preocupat d'ensenyar t'ho! Un cop ho tinguis tot podeu pujar al Jardí dels Alemanys, que esta just darrera de la Catedral, es pot accedir des de la muralla o també pel mateix carrer dels Alemanys.



En aquesta zona podeu passejar amb parella. Hi trobareu una antiga caserna, del segle XVII, i moltes arquitectures històriques. Un cop hageu esmorzat entre les bones vistes, podeu passejar fins la Torre del Llamp, on tindreu davant la gran Girona en forma de panoràmica ( és moment d'intentar robar un petó).



Cap allà a les 12 podeu passejar pel Barri Vell agafats de la mà, hi ha moltes botigues boniques de veure, passeu pel carrer Ballesteries, té un toc, un no sé què màgic, i podeu aturar-vos per totes les petites botigues artesanals. 



Suposo que ara ja tneiu una mica de gana! Heu pensat anar algun lloc amb menjar lleuger? Us espera un bon sopar així que per dinar podeu fer un entrepà al bar la Terra, un dels llocs més bònics de Girona. És un lloc desenfadat i mot bohemi que té vistes al riu, assegureu-vos d'agafar les taules del fons, que són les que tenen millor vista de totes. Hi ha molts entrepans diferents,  tots fets artesanalment : entrepans freds de fuet de jafre, de formatge... calents de botifarra jafre, hamburgueses... i una gran varietat de sucs de totes les fruites i combinacions possibles.



Ara que ja teniu la panxa  plena, podeu plantejar-vos d'anar a veure l'exposició "Els Objectes Parlen" que resta oberta de les 10 fins les 20 del vespre. Una bona oportunitat per treure el teu esperit culte i deixar-lo/la bocabadat/da.

Voleu un bon sopar? Un lloc íntim i romàntic i amb els seus pròpis jardins, el restaurant els jardins de la Mercè, situat prop dels Cinemes Truffaut, és ideal per a parelles, una bona gastronomia inspirada en l'època de l'any, això si , és un lloc per ocasions especials, així que és moment de trencar la guardiola de porquet.


Evidentment sabem que el teu dia no acaba aquí, així que pots guardar-te els postres per casa!



5 comentaris :

  1. Bon post! Molts d'aquests llocs no els coneixia i serà interessant poder visitar-los!

    Bona feina i seguiu així ;)

    M.

    ResponElimina
  2. Màgnific, ara faltarà la parella

    ResponElimina
  3. Caram m'encanta aquest dia! Molt bon post!

    Almudena

    ResponElimina
  4. Molt interessant aquesta entrada. Com ja he comentat a facebook, em sento molt identificar en totes aquestes coses a fer. Per tenir una bona cita cal preparar-la bé amb antel·lació i ens heu donat unes molt bones idees. Moltes gràcies i seguiu així amb el bloc.

    PD: M'han agradat molt les fotos, molt interessants, em sento molt identificat en elles!

    ResponElimina